За компаниите

Подобро и посигурно од традиционалниот начин на барање кандидати

 • Автоматизирана селекција на кандидати
 • 30 дена бесплатен период

Штеди време, пари и достапен е за секоја компанија

 • Софтверот бара кандидати 24/7 (нон-стоп)
 • Брз пристап до кандидати (предлог листа на кандидати веднаш)
 • Листа на кандидати според барањата
 • Неограничен број огласи и кандидати за вложените пари
 • Објективност во селекцијата
 • Едноставен за користење
 • Пребарување на базата за работни позиции
 • Тим, целосно посветен на развој на човечкиот потенцијал

За корисниците

Барате нова работа? Thrivity го олеснува целиот процес. Наспроти начинот на функционирање на традиционалните сајтови за вработување, на Thrivity работодавачите ве канат вас да аплицирате. Поканетите кандидати имаат 3 пати поголеми шанси да ја добијат работата за која аплицирале. Аплицирај за работа со само 1 клик и Thrivity ќе ти испрати нотификација кога работодавачот ќе го отвори твоето резиме.

Објективност во селекцијата – Thrivity те препорачува (исклучиво) на соодветни работни места според твоето искуство и/или следна/посакувана работа (24/7)

 • Подобро и побезбедно од стандардниот начин на барање на работа
 • Бесплатно за корисниците кои бараат работа
 • 24/7 можеш да го уредиш и дополниш твојот профил
 • Едноставен за користење и достапен од секој уред (телефон, таблет, компјутер…)
 • Твоите податоци остануваат анонимни, додека ти не одлучиш да прифатиш поканата за аплицираш на огласот од компанијата
 • Самото пополнување на профил значи креирање на CV по европски и светски стандарди
 • Твојот профил можеш да го сочуваш во формат и да го користиш секаде како CV
 • Целосно пополнет профил ја зголемува шансата за покана од компаниите