Welcome to our organisation.

We’re glad to have you here.

About us Collaborate
 • Help others

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
 • Get involved

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
 • Find a friend

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
Discover where you can help.

Find a place close to you to

help others when you can.

 • Our Mission

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
  More
 • Our Passion

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
  More
 • Our activities

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
  Learn more
 • Our collaborators

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
  Read more
 • Join our community

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
  Join
 • Donate

  Lorem ipsum dolor sit amet elit nonummy sed diam nibh euismod tincidunt laoreet ut dolore.
  Donate
Stay tuned with our news.

Read about what we’ve done  lately.

LEVEL 1: COMPLETED

LEVEL 1: COMPLETED

Не е едноставно да седнеш и да раскажеш на една страна за нешто на кое работиш последните 1159 дена… На 29 Април 2020 на THRIVITY, му кликнавме ентер и го ... Read more
CV – лична маркетинг алатка која ќе ти најде работа

CV – лична маркетинг алатка која ќе ти најде работа

Инспирацијата за овој блог потекнува од секојдневните соочувања во мојата работа – читање CV-ја и согледување на можностите истите да бидат направени на едно повисоко ниво, кое значително може да ... Read more
ФЕР е…

ФЕР е…

Однос на двете страни, помеѓу лицето кое бара работа и компанијата која вработува. Некои луѓе испраќаат CV-а, уредно се поканети на интервју за работа и не се појавуваат, или пак ... Read more