Our Partnership Program

 

Pellentesque mollis eleifend neque ut maximus mauris vel interdum tortor. Sed eu fermentum lectus, ut aliquam leo aecenas eget lectus.

Придобивки од соработката со THRIVITY

 • Подобро и посигурно од традиционалниот начин на барање кандидати

 • Автоматизирана селекција на кандидати

 • 30 дена бесплатен период

 • Штеди време, пари и достапен е за секоја компанија

 • Софтверот бара кандидати 24/7 (нон-стоп)

 • Брз пристап до кандидати (предлог листа на кандидати веднаш)

 • Листа на кандидати според барањата

 • Неограничен број огласи и кандидати за вложените пари

 • Објективност во селекцијата

 • Едноставен за користење

 • Пребарување на базата за работни позиции

 • Тим, целосно посветен на развој на човечкиот потенцијал

Become a partner. Start here.

Pellentesque mollis eleifend neque ut maximus mauris vel interdum tortor. Sed eu fermentum lectus, ut aliquam leo aecenas eget lectus.

Done. Thanks for subscribing!