Касиер/ка

Основни работни задачи и одговорности

Вовед:

Ланецот на хард дисконт маркети КИППЕР го проширува своето присуство на пазарот и отвора нов маркет во Струмица.

  • Работа на каса;
  • Проверка на роковите на артиклите;
  • Одржување на хигиена во маркетот;
  • Уредување на артиклите на полиците согласно зададените планограми.

Нудиме:

  • Пријатна работна атмосфера;
  • Работно време: 40 часа неделно;
  • Голема можност за унапредување на работна позиција (заменик шеф, раководител итн.).

Претходно искуство во истата индустрија ќе се смета за предност.

Дознајте повеќе: https://bit.ly/2RHeTfj