Продажен асистент во книжарница

Основни работни задачи и одговорности

Книжарот е главен лик за секој читател. Зошто? Зашто точно знае која книга му е потребна на секој читател. Препораките на еден книжар можат да го сменат животот не на еден, туку на многу читатели.

Ако книгите се ваше секојдневие и ако сте вљубени во секоја страница, пријавете се!

Потребни способности и вештини:
– Одлично познавање на книжевноста и издавачката сцена во Македонија
– Одлични организациски способности
– Вештини на продавање
– Комуникативност, отвореност, љубезност
– Способност за работа со клиенти
– Висока професионалност
– Подготвеност за работа во смени
– Заинтересираност за новитети

 

Дознај повеќе: https://bit.ly/2RHeTfj