THRIVITY е број 1 софтвер за вработување кој го менува и унапредува традиционалниот модел на барање и избор на кандидати за работа.

Сѐ што е потребно да направите за да добиете листа на кандидати за вработување според вашите потреби и барања е да поставите оглас на www.thrivity.mk

Направи компаниски профил

Софтверот потоа 24/7 нон-стоп прави пребарување на базата на кандидати и веднаш ви доставува листа од оние кои ги исполнуваат вашите критериуми. Вие одбирате на кои кандидати ќе им доставите понуда за средба и ја продолжувате комуникацијата.

Часови во сортирање на фајлови, прегледување на несоодветни CVја и одговарање на мејлови, скратени во само неколку кликови.

Направи компаниски профил

Придобивки од соработката со THRIVITY

 • Подобро и посигурно од традиционалниот начин на барање кандидати

 • Автоматизирана селекција на кандидати

 • 30 дена бесплатен период

 • Штеди време, пари и достапен е за секоја компанија

 • Софтверот бара кандидати 24/7 (нон-стоп)

 • Брз пристап до кандидати (предлог листа на кандидати веднаш)

 • Листа на кандидати според барањата

 • Неограничен број огласи и кандидати за вложените пари

 • Објективност во селекцијата

 • Едноставен за користење

 • Пребарување на базата за работни позиции

 • Тим, целосно посветен на развој на човечкиот потенцијал