• Vinyl Record

  Maecenas pharetra libero at orci elementum, eget sagittis metus fermentum. Mauris vehicula aliquet leo eu luctus quisque congue aliquam feugiat etiam ut diam volutpat.

  Products – Insight 3
 • Brand Package

  Maecenas pharetra libero at orci elementum, eget sagittis metus fermentum. Mauris vehicula aliquet leo eu luctus. Quisque congue aliquam feugiat. Etiam ut diam volutpat, consequat arcu ac, eleifend massa.

  Know more
  Products – Insight 2
 • Products – Insight 1

  Just Ride T-Shirt

  Maecenas pharetra libero at orci elementum, eget sagittis metus fermentum. Mauris vehicula aliquet leo eu luctus. Quisque congue aliquam feugiat. Etiam ut diam volutpat, consequat arcu ac, eleifend massa.

  Know more
 • Симона

  Симона

  Со доаѓањето во тимот на ТРИВИТИ, Симона добива можност да го примени своето претходно стекнато искуство во административното работење на компанијата, организирање и координирање на работните процеси помеѓу тимовите и поддршка на секторот човечки ресурси.

  Примената на досегашното стекнато знаење, како и можноста да се надградува и специјализира во сегментот на човечките ресурси како координатор, е одлична шанса да ги спои искуството и новите сознанија, со цел да помогне во растот и развојот компанијата.

  Симона е дел од работната атмосфера на компанијата каде секојдневно се учи и се инвестира во развојот на вработените, што претставува предност, но и клучна вредност која ја споделува со корисниците, соработниците и колегите.

 • Поли

  Поли

  Со повеќе од 20 годишно професионално искуство на различни лидерски позиции во McDonalds, Wrigley и Mars, но, исто така, и како претприемач и косопственик, во Јануари 2018 година го основав АПОД со цел да се фокусирам на нови искуства, и да го споделам своето знаење и стручност со други организации во регионот. Мојот фокус се Луѓето… Управување со Човечкиот капитал во организацијата и нејзината култура…

  Луѓето не се „средство“, тие се нашиот основен ресурс за успех и оттука мојата порака дека сите ние како лидери имаме обврска да креираме јасна визија за управување на организацијата, да создадеме извонредни услови за работа и да се однесуваме кон луѓето со високо ниво на достоинство и почит.

 • Марија

  Во нејзиното претходно 10-годишно работно искуство од областа на бизнис и претприемништво, Марија има можност одблизу да се запознае со начинот на водење на бизнисите на голем број македонски и странски компании.

  Инспирирана од предизвиците со кои се соочуваат мноштвото компании во областа на управување со човечки капитал, како и од желбата да работи на можни решенија за истите, од јули 2019 станува дел од тимот на ТРИВИТИ и ја следи мисијата за креирање на отворен, транспарентен и конкурентен пазар на труд.

  Лично верува дека луѓето го прават бизнисот, па оттука се залага за поддршка и развој на луѓето кои бараат работа, како и компаниите кои вработуваат.

  Марија
 • Home 6 – Insight

  Направи CV во само неколку чекори

  Едноставно и лесно THRIVITY те води, чекор по чекор, во правење твоја професионална биографија (CV).

  Твоето CV можеш (и треба) да го ажурираш постојано согласно твојот професионален развој. Со само еден клик твојата професионална биографија (CV) можеш да ја пренесеш во PDF формат. Симни ја на твојот компјутер, и можеш неограничено да ја користиш согласно твоите потреби.

  Направи CV
 • Home 3 – Insights

  Meet Modules WordPress Theme

  Lorem ipsum dolor sit amet cons ectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat. Mauris nec vestibulum diam duis at leo vitae dui aliquet volutpat.

 • Meet Modules WordPress Theme

  Lorem ipsum dolor sit amet cons ectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat. Mauris nec vestibulum diam duis at leo vitae dui aliquet volutpat.

  Home 3 – Insights
 • Meet Modules WordPress Theme

  Дознај како функционира THRIVITY

  Што е THRIVITY?

  Како работи THRIVITY?

  Kако да направиш CV?

  THRIVITY – Регистрација и лични податоци (Чекор 1)

  THRIVITY – Образование (Чекор 2)

  THRIVITY – Кариера и компетенции (Чекор 3)

  THRIVITY – Препораки и друго (Чекор 4)

  THRIVITY – Следна кариера (Чекор 5)

  THRIVITY – Oчекувања, завршна страна и преглед (Чекор 6 и 7)

 • Thrivity го олеснува целиот процес. Наспроти начинот на функционирање на традиционалните сајтови за вработување, на Thrivity работодавачите ве канат вас да аплицирате. Поканетите кандидати имаат 3 пати поголеми шанси да ја добијат работата за која аплицирале. Аплицирај за работа со само 1 клик и Thrivity ќе ти испрати нотификација кога работодавачот ќе го отвори твоето резиме.

  Дознајте повеќе
  Home – Insight 2