• Home 6 – Insight

  Направи CV во само неколку чекори

  Едноставно и лесно THRIVITY те води, чекор по чекор, во правење твоја професионална биографија (CV).

  Твоето CV можеш (и треба) да го ажурираш постојано согласно твојот професионален развој. Со само еден клик твојата професионална биографија (CV) можеш да ја пренесеш во PDF формат. Симни ја на твојот компјутер, и можеш неограничено да ја користиш согласно твоите потреби.

  Направи CV
 • Добивај покани за работа

  Биди отворен на пазарот на труд 24/7. Нема потреба да аплицираш на оглас. Платформата врз основ на твојата сегашна работна позиција или следна посакувана работна позиција, сама прави спојување и те препорачува на компании кои имаат отворен оглас за работа.

  Home 6 – Insight 2
 • Home 6 – Insight 3

  Барате луѓе за работа? Подигнете оглас БЕСПЛАТНО

  Придобивки од соработката со THRIVITY:

  Автоматизирана селекција на кандидати

  30 дена бесплатен период

  Софтверот бара кандидати 24/7 (нон-стоп)

  Брз пристап до кандидати (предлог листа на кандидати веднаш)

  Листа на кандидати според барањата

  Објективност во селекцијата

  Пребарување на базата за работни позиции